Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Ober, C.- Uzemljivanje

m 94236Povežite se sa zemljom i iscijelite!
Pod vašim nogama, kad se nađete na otvorenom, nije samo komad travnate površine, prašina, pijesak ili beton. To je sveprisutni izvor prirodne iscjeljujuće energije. Nakon što pročitate ovu knjigu nikada više na zemlju nećete gledati na isti način. Mi ljudi, baš kao i sva druga živa bića, električna smo stvorenja na električnom planetu, a tlo pod nama je više od nečega na čemu samo stojimo i po čemu, eto, hodamo, igramo se i gradimo.
Patite li od manjka elektrona?
Da, patite – ako vam je slabo, ako osjećate bolove ili imate upalu. Saznajte kako izvorni protuupalni lijek koji nudi priroda – a taj lijek je sama Zemlja! – može izliječiti ovaj nedostatak i poboljšati vaše zdravlje, uvećati razinu energije i vratiti dobar san.
Medicina zemlje i tijela
Prije Clinta nikada nisam čuo da itko govori o medicini zemlje i tijela. Za mene je to bilo još jedno revolucionarno otkriće, prava prekretnica. To je u biti bila elektromedicina koja počinje od zemlje. Stoljetna tajna koja mi je odmah pod nogama. Ako se mene pita, time je pronađen iskonski protuupalni lijek i najbolji mogući antioksidans. (dr. Stephen T. Sinatra)

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00