Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Wilcock D. - Ključ sinkroniciteta

kljuc sinkroniciteta OKKljuč u bravi univerzalne životne sile okrenite  s ovom 'pratiljom' knjige U potrazi za Izvornim poljem, uspješnice s listeNew York Timesa.

U prethodnoj knjizi, U potrazi za Izvornim poljem, David Wilcock osvijetlio je jedan posve nov način razumijevanja našeg svijeta danas. Sada se prihvatio zapanjujućeg istraživanja onoga što leži onkraj – pronašavši dokaze da sve u našem životu ne samo da je povezano, već da utječe na sve drugo.
 
Uz pomoć povijesti, astrologije i teorije sinkroniciteta između ostalih koncepata, Wilcock pokazuje da unutar vremena postoji jedna skrivena arhitektura, vodeći pojedince i narode kroz sustav prosvjetljenja, što je Joseph Campbell nazvao Junakovim putovanjem. Kao posljedica toga, povijesna zbivanja odvijaju se u šokantno preciznim, ponavljajućim ciklusima vremena. Kada shvatimo i prepoznamo skrovite zakone ovog naizgled nasumičnog 'sinkroniciteta', dobivamo izvanrednu nit vodilju: kako da na najbolji način vodimo svoj život u ovom nesigurnom i uskomešanom svijetu.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00