Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Ortner N. - Tapkanjem do rješenja.

Tapkanjem do rjesenja1Tapkanje, također poznato kao EFT, vrlo je moćan alat unapređenja života na više razina: mentalnoj, emocionalnoj i tjelesnoj. Pokazalo se da brzo i djelotvorno rješava cijeli niz problema: od tjeskobe, napetosti, kronične boli, ovisnosti i straha, do stjecanja kontrole nad tjelesnom težinom, financijskog obilja, olakšanja stresa i još toliko toga.

Utemeljeno na načelima drevne akupresure i suvremene psihologije, tapkanje se usmjerava na specifične energetske meridijane, istovremeno vodeći računa o negativnim emocijama i tjelesnim senzacijama. U kombinaciji s izgovaranjem formula, tapkanje pomaže da se umiri živčani sustav i na taj se način tijelu povrati energetska ravnoteža, a mozak se uskladi tako da reagira na zdrav način. Svjetski poznat stručnjak za tapkanje Nick Ortner otkriva:

  • Povijest i znanost tapkanja, i zašto tako mnogo liječnika ovu metodu prepisuje za širok raspon zdravstvenih problema

  • prakse koje se lako primjenjuju, dijagrame i radne listove pomoću kojih ćete postupno naučiti tapkati na raznovrsne probleme
  • cjeline gradiva koje obrađuju sve, od olakšavanja boli do poticanja na smanjenje težine i boljih odnosa pomoću tapkanja
  • istinite priče iz stvarnog života o iscjeljenju, od boli koju uzrokuje fibromijalgija do straha od letenja
  • Jednostavne strategije koje Nick Ortner iznosi pomoći će čitateljima otpustiti strahove i pročistiti ograničavajuća uvjerenja koja ih priječe da ostvare život kakav žele.

    Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
    Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
    E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
    Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00