Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Brown, B.- Moć nesavršenstva

images uploaded 38756U knjizi “Moć nesavršenstva” Brené Brown iznosi deset načela o moći življenja punim plućima i srcem. Piše jednostavno, toplo i duhovito i daje primjenjive savjete kako se prestati zamarati mišljenjima drugih, uspoređivati se s drugima i kako shvatiti da ne moramo biti savršeni da bismo razvili osjećaj vlastite vrijednosti. Upravo se u prihvaćanju naših nesavršenosti otkriva moć zdravog i zrelog življenja!
Brené Brown, doktorica znanosti i magistra socijalnog rada, popularna je autorica i profesorica na Koledžu socijalnog rada Sveučilišta u Houstonu. Njezin je revolucionarni rad predstavljen u brojnim američkim i svjetskim medijima, a bila je jedna od najupečatljivijih govornika na TED-ovim konferencijama.
 
Ova važna knjiga govori o dugogodišnjem razvoju od pitanja: 'Što će ljudi misliti?' do tvrdnje: 'Ja sam dovoljno dobra.' Autoričina jedinstvena sposobnost povezivanja originalnog istraživanja s iskrenim iznošenjem vlastite priče daje dojam da čitajući “Moć nesavršenstva” zapravo vodimo dug, ohrabrujući razgovor s vrlo mudrim prijateljem koji nam pruža suosjećajnost, mudrost i sjajne savjete.
Harriet Lerner, autorica bestselera The New York Timesa The Dance of Anger (Ples bijesa) i The Dance of Connection (Ples povezanosti).

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00