Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Harrington,K.- U njezinim očima


149353 2Clarity "Clare" Fern vidi ono što drugima nevidljivo. Dovoljno je da dotakne neki predmet i pred očima joj se pojavi ono što bi drugi rado zadržali za sebe – skriveni poljupci ili duboko zakopane tajne. Neki kažu da je to dar. Neki bi rekli da je to prokletstvo. Majka joj je telepatkinja, brat medij, a ona je vidovita. Turistima su, naravno, silno zanimljivi. Mještanima Eastporta, turističkog gradića na Cape Codu, jednostavno su čudni. Pomalo nastrani. 

Kada nađu ubijenu djevojku, Clarein bivši dečko smatra da bi ona trebala pomoći u razrješavanju slučaja, ali Clare se opire, uglavnom jer je još bijesna na njega. No kada optuže Perryja, Clareinog brata, za nju više nema dvojbe. Zajedno s Gabrielom, grijeha vrijednim sinom novog detektiva, Clare ulazi u vrtlog strasti, straha i osvete koji je sve dublje povlači u traganju za ubojicom. Ona će se pouzdati u svoj dar, svoje prokletstvo, ali hoće li je on napustiti baš kad ga bude najviše trebala? 

Čitajte ovu knjigu (u kojoj je riječ čitanje više vezana uz dlanove, nego uz knjige), prvijenac mlade američke spisateljice Kim Harrington u darovitom prijevodu Nataše Govedić.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00