Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Kheriaty, A. - Pobijedite depresiju snagom vjere

pobijediteVelik broj ljudi pati od duboke, sveprožimajuće tuge koju moderni psihijatri nazivaju depresijom. U knjizi Pobijedite depresiju snagom vjere ugledni psihijatar Aaron Kheriaty propituje suvremene učinkovite načine za nošenje s ovom sveprisutnom bolešću i njezinim posljedicama, ujedinjujući ih s duhovnom potporom koju daje vjera.

Ova knjiga pomaže i u prepoznavanju različitih vrsta depresije i omogućuje razumijevanje uzajamna djelovanja često mnogostrukih uzroka: bioloških, psiholoških, kulturnih i moralnih. Također, upoznaje sa suvremenim dosezima farmakoloških i drugih medicinskih tretmana, kao i prednostima i nedostatcima psihoterapije. Posebice se pojašnjava važnost koju duhovno vodstvo treba imati u izlječenju osoba koje su vjernici te se ističe presudna uloga nade – kršćanske nade – koja može izvesti iz depresije.

U vremenu sve većih depresivnih oboljenja knjiga Pobijedite depresiju snagom vjerepsihijatra Aarona Kheriatya, utemeljena na dugogodišnjem stručnom iskustvu na polju psihijatrije i psihoterapije i nastala u suradnji sa poznatim duhovnikom Johnom Cihakom, zasigurno će mnogima pomoći pobijediti pritisak depresije i iznova pronaći životnu sreću.

Osim što će oboljelima može poslužiti na putu ozdravljenja ona će biti od velike koristi i njihovim obiteljima i prijateljima, kao i svima onima koji rade s ljudima: liječnicima, duhovnicima, odgojiteljima, pedagozima itd.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00