Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Tsabary,S.P.- Svjesni roditelj

Tsabary  dr. She 53be4194e11f0 100x140Iluzija je da možemo biti savršeni roditelji.
Nema idealnog djeteta niti roditelja.
 
 
 
 
Knjiga Svjesni roditelj podvlači izazove koji su prirodan dio odgajanja djeteta, potpuno razumijevajući da, kao roditelj, svatko od nas pokušava najbolje s onim što ima.
Namjera ove knjige je da osvijetli put kojim možemo identificirati i iskoristiti emocionalne i duhovne lekcije koje su neizbježne u našem životu i životu našeg djeteta, a koje nam zauzvrat omogućuju da djelotvornije odgajamo našu djecu. U dijelu ovoga pristupa zamoljeni smo da se otvorimo mogućnosti da je naša nesavršenost najvrjedniji alat za promjene.
 
Knjiga Svjesni roditelj napisana je za svakoga tko se bavi djecom bilo koje dobi. Bilo da ste samohrani roditelj, mlada osoba koja planira zasnovati obitelj ili ju je nedavno zasnovala, roditelj koji ima tinejdžere, djed ili staratelj, a koji se obvezuje da će prihvatiti načela koji su naglašeni u ovoj knjizi, možete pridonijeti preobrazbi sebe i djeteta.
Ako sami podižete dijete i imate teškoća pri tome,Svjesni roditelj vam može malo olakšati taj teret. Ako ste majka ili otac koji odgajate svoju djecu puno radno vrijeme, Svjesni roditelj može oplemeniti vaše iskustvo. U slučaju onih koji imaju mogućnosti uzeti dadilju, može vam pomoći da tražite nekoga tko se oslanja na načela iz ove knjige, osobito zbog djece mlađe od šest godina.
 
Knjiga Svjesni roditelj pomoći će vam da i ubuduće budete ponizni što imate ogromnu priliku da odgajajući dijete skinete svoju staru kožu, riješite se ustajalih obrazaca, promijenite način života i pretvorite se u svjesnijeg roditelja.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00