Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Devescovi M. - Sirova hrana

SIROVA HRANA - naslovnica malaU ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi otkrijte sve prednosti prehrane sirovom hranom i naučite kako pripremiti zdrave i ukusne delicije!

Uživajte u zdravim i ukusnim receptima za doručak, juhe, kašaste sokove i mlijeka, umake, namaze i grickalice, krekere i kruh, salate i preljeve, sendviče, glavna jela i deserte.
Naučite sve o načinima i tehnikama te o pomagalima u kuhinji koja će vam olakšati pripremu hrane.
Doznajte koje su vam osnovne namirnice i dodaci jelima potrebni kako biste pripremili ukusne sirove obroke.
Sirova hrana je nekuhana, nepečena, neprerađena i organska. Uključuje voće, povrće, orašaste plodove, sjemenke, klice, morske trave, hladna prešana ulja i razne zaslađivače, pripremljene na razne načine u bezbroj okusa, boja i tekstura.

Što je više svježih prirodnih namirnica sadržano u vašoj prehrani to ćete imati više energije, snage, lakše ćete se obraniti od bolesti, regulirat ćete tjelesnu težinu, rad probavnog sustava i osjećati velike pozitivne promjene u vašem organizmu. Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage otjerati bolesti.

Nahranite svoje tijelo zdravljem!

 

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00