Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

KARLO NOGOMETAŠ

smanjenje.phpKad naraste, Karlo će bez sumnje postati pravi nogometni majstor. Već je i sad nogometni as. Za loptom najradije juri nedjeljom, na livadi što se prostire iza kuće bake Nine.

Svi mu se tada pridružuju u igri: tata, sestrična Katja, Filip i Vilim, pa čak i ujak Vili koji katkada sasvim slučajno uspijeva glavom pogoditi gol. Mama je sutkinja i svi je moraju slušati. U vrtu bake Nine već je postavljen stol za pobjedničku proslavu, pun je kakaa i kolača. Slavit će se i ako utakmica završi neriješeno. Jer onda su svi pobjednici.

 

Voli li vaše dijete nogomet ili naprosto loptanje s mamom ili tatom u dvorištu, uključit ćemo vas u najzabavniju zečju nogometnu utakmicu svih vremena, a nakon uzbudljive i do samoga kraja neizvjesne utakmice svi zajedno uživaju u bakinom kolaču od mrkvica i piti od višanja. Karlo se naravno prejeo kolača :)))

Kao i uvijek, prekrasno ilustrirana živim bojama i s puno detalja, ova knjiga o zečiću Karlu doista je posebna jer osim uzbudljive nove priče o obitelji Zečić sadrži i mali nogometni priručnik s pravilima nogometa za djecu.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00