Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

RAK NA DUŠI

m_64928Knjiga savjeta za suočavanje s najtežim bolestima u kojoj autorica opisuje svoje bitke sa smrću: vlastitu, u kojoj se nakon kliničke smrti vratila u život, te svojih pacijenata.
Koju terapiju izabrati? Što nam nudi konvencionalna medicina a što nekonvencionalni pristup liječenju? Kako pogoditi uspješan i najprikladniji način liječenja koji nam može vratiti zdravlje? Je li moguće izliječenje od teških bolesti?Konvencionalan medicina interpretira nastajanje bolesti kao promjenu koja je posljedica vanjskih utjecaja. Drugi pristup interpretira bolest kao izraz teške i duboke nelagode tiejla u kojem se izražava vitalna energija duha i duše.

U svakome od nas postoji nergija koja liječi, a aktiviraju je pozitivne misli, vjera u ozdravljenje, ljubav prema sebi i drugima. Mi smo pritom glavni protagonisti i učimo se postizanju povjerenja u vlastito tijelo, s poniznošću, upornošću i strpljenjem. To je tajni ključ koji otvara put ozdravljenju, kojim svatko od nas može postići unutarnji mir, blaženost i zdravlje.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info.gkc.ilok@gmail.com - nabava.gkc.ilok@gmail.com
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00